Centar Zdravlja FizioTurk 

Centar zdravlja FizioTurk nastao je s ciljem da pomogne svima koji brinu o svom zdravlju. Individualno pristupamo svakom klijentu i uvijek je jedan terapeut sa klijentom. Cilj nam je gledati čovjeka u cjelini, a ne kroz bolest.

U ponudi imamo tretmane koje je poželjno provoditi s ciljem održavanja i poboljšanja zdravlja, te tretmane koji su namjenjeni osobama kojima je zdravlje iz nekog razloga narušeno.

Što se tiče prevencije nudimo razne vrste masaža i svakako nezaobilazne korektivne vježbe. I za jedne i druge potrebno je obaviti konzultacije i pregled koji je u našem Centru besplatan.

 

 

 

 

ISKORISTITE POSEBNU PONUDU!

BOL U VRATU

Ukočen i bolan vrat je česta pojava. Rad za kompjuterom, dugotrajno čitanje i učenje u nepovoljnim položajima, propuh ili samo loš jastuk. Sve to može utjecati da se ujutro probudite sa ukočenim i bolnim vratom.
Mi u Centru zdravlja FizioTurk imamo rješenje. Primjena ultrazvuka ili infracrvenog svjetla u kombinaciji sa masažom vrata uvelike će pomoći opuštanju mišića i smanjenju ukočenosti i bolnosti. Tretman traje 25 min ( 10 minuta lampe ili ultrazvuka plus 15 minuta masaža vrata) i sve to za 70 kn. kod uplate 5 tretmana cijena paketa je 300 kn.

VRAT


 POKLON BONOVI

Često smo u nedoumici što pokloniti osobi do koje nam je stalo. U našoj ponudi možete izabrati unikatne bonove izrađene za razne prigode, rođendane, blagdane, godišnjicu ili jednostavno kada želite nekoga iznenaditi.

Poklon sa kojim nećete pogriješiti!